Любимите книги на Бил Гейтс: От семейството на Шекспир до промяната на човешкото ДНК

Милиардерът иска да се запознаем с ползите от генното модифициране на хора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя запъртък си пада по страпоня....

Дано ги чете с удоволствие в затвора с доживотна присъда !

Всички тъпанари и тъпанарки, които плюят този велик човек, първо не са прочели и една книга през жалкият си животец, второ много обичат България, обаче им куца елементарния правопис и трето да се обърнат към бабите и дядовците си на село за справка, дали все още носят вмирисани цървули и имат ли течаща вода, а не само външен кенеф в двора до курника.

Тате кой е Бил Геитц? -Не знам сине, аз не съм го бил.

Бил съм се бил напил и са ме били били!

Поредният от плеадата "гениални" компютърни корифеи като Стийв Джобс, Лари Елисън от Оракъл или Джак Трамел от Комодор, на когото от много четене и самообразоване не му е останало време да вземе университетска диплома. Поне от кумова срама да беше избутал някое колежче по икономика като Мъск. Можете ли да отгатнете коя е невидимата нишка която ги свързва всичките?

Тези дето плюят по хора,оставили нещо на поколенията,а не само семето си трябва да се засрамят

И какво е оставил тоя? Майкрософт освен да крадат технологии, нищо не са направили. В най-най-най-добрия случай, са изкупили компании и екипи, чиито продукти са започнати извън майкрософт. Друго си е дедо да е банкер, уредил мама по един куп директорски бордове, откъдето тя, пък, да познава най-големите CEO-та в САЩ (за времето си) ... и да ти уреди договорче с IBM, каквото никой простосмъртен не би имал възможността да получи ... Само да уточня, че дедо е забогатял по време на Голямата Депресия, оттам нататък всеки може да си направи изводите. Но, разкажи ни какво е оставил гейци? Семе в не едно и две непълнолетни момичета, докато се е търкалял по острова на Епстийн, и се е возил в самолета му?

УМРИ ПО СКОРО КОПЕЛЕ

Грозна и стара при това.

А, що не ни разкажете как го олепиха, че си плаща за позитивно представяне в медиите, след като връзките му с Епстийн му сринаха и без това жалкото реноме?

Аз ти казвам: ти си Петър , и на тоя камък ще съградя църквата Си, и (bill) gates адови няма да й надделеят;. Матей 16:18

Самозабравил се, с толкова много пари, че вече се има за БОГ......

Дир моля повече такива статии. Добавих си ги към секцията за четене.

Чудя се тъпирите тук, които плюят човека, колко книги са прочели последните месеци?

колко пъти тъпанарите тук са летяли на самолета на епщайн до лолита айлънд, както билчо многократно е правел?

В пробита кофа вода не се налива,та и при тия така,ще обясняваш ти на Ганьо ....аре няма нужда. Ганьо всичко знае и все осран си ходи.

Тюркела си мрази България и всичко що е в нея по дефолт. Мазна сган.

Най вероятно повече от теб!

Така дете малко Първо - Генно модифицираните продукти НЕ са забранени в Европа. Грешно знаеш. От картофа на BASF се прави 90% от хартията в Европа. Царевицата която плющиш е на 80% генно модифицирана е Европа и 100% от тази която внасяш от Латинска Америка. Генно модифицирани хора са правени до сега само в Китай и то с целата да не хващат СПИН. Това беше преди 2 години. Генното модифициране НЕ води до МУТАЦИИ, защото се ползва КриспаКАС и НЕ водат до РАК Ползите? Е ми ако трябва да ползва НЕ генно модифицирани растения ще ти трябват 3х повече обработваеми площи което значи 3х по-малко дървета на тази планета. Защото предимно генните модификации са вкарване на гени за устойчивост към заболявания или по-голям плод и по-бързо развитие. Та мило мое дете което дори не знаеш що е това ГЕН - да не се обаждаш и да разпространяваш НЕзнанието си.

че глифосвата води до рак, все пак ги осъдиха за това, и затова и ще го забраняват вече. странно как ГЕНите ти могат да виреят само в ОТРОВА, която убива всичко останало? :)

Нямам идея ква е тази вата и кой е доказал въобще това което казваш. Я дай статия да прочетем.ма не в блог, а научна.

Е тоя , като не успя в науката , отиде в Африка да прави тоалетни ..... От Африка тръгна безплатното ваксиниране и хиляди умраха или са с нарушено здраве ..... Предсказа совид вируса ..... Което показва , че се е занимавал с това .....

Евала... заплю Ванга и Нострадамус в лицето. :)))

Тази статия освен, че е тотален клик бейт е пусната за да активизира тримата, които пишат коментари за рептили, сатанисти и масони. Прозрачната цел е да се покаже колко неадекватни са така наречените антиваксъри (такива хора в България няма) и колко интелигентни, умни и красиви са проваксърите... Б. Г. допринесе с много за развитието на технологиите, просто вече е в критическата и се чуди с какво да се прави на интересен... Благодарни сме му за компютърните програми и толкова... Личните му фантазии интересуват само заклетите му фенове...

Освен ползи генното модифициране има и много вреди. Доколкото знам генномодифицираните продукти (незнайно защо без ваксините) са забранени в ЕВропа и най-вероятно има защо. Какво да говорим за генно модифицирани хора. От опитите, които са правени върху животни това води до мутации, които водят и да рак. Така че какви ще са ползите ...

Нямам търпение тоя боклук да пукне

Рептила и СЪЗДАТЕЛЯ на Ковид-19,с цел да намали човечеството! СВЕТОВЕН ПРЕСТЪПНИК-ДЕТО НИ РАЗРУШИ ЖИВОТА И ДОХОДИТИ,ЗОДИЯ СКОРПИОН...В АДА ЩЕ ГОРИШ....БИЛЧО!!!ТРИЛИОНИТЕ ДЕТО СИ ГИ СПЕЧЕЛИЛ ОТ РАЗРУШЕНИ СЪДБИ НА ХОРА ПО СВЕТА-ЩЕ СИ ГИ НОСИШ В ГРОБА.АМЕРИКАНСКИ СВЕТОВЕН ЛЪЖЕЦ И ПРЕСТЪПНИК СИ!

Ако всички хейтъри и вярващи в световната конспирация, пишещи тук, имаха и една частичка от мозъка на този човек, България щеше да е на друго ниво, ама уви.

Ако не e бил баща му да подготви договора за персонални8 компютър с IBM , сега щеше е нормален американец и толкова. А баща му е бил адвокат...

Предлагам той като пророк на генното модифициране на хора, да ни го демонстрира върху себе си. Ни са вижда на ко мяза, бетер настъпана жаба, ама нас щял да модифицира. Като не му харесваме, да се изнася на друга планета. Ааамаха. Бактън от ненормалници с милиарди, които от скука са решили да подлудяват света.

самодоволен социопат и нарцист

не ни натрапвайте допълнително този човек...

Пред тези хора(Гейтс,Сорос,Ротшилд,Безос,мъдк) ..хитлер и Сталин изглеждат като пеленачета

вЕрно ли бе? малееее... а стига бе.. не моЕ да бъде. лелеее... как не сме разбрали.

Много скоро ще разбереш невернико

е, то, виж се каква си овца... как да разбереш каквото и да е?

невернико ... ха ха ха... в коя религия да вярвам? в тази на Шаломов ли? Ба си тъпата УФСА дето си... невернико :))) ха ха ха... сега разбрах що чупи тъпомера набожнико :)))

колкото и богат да е, катафалката му няма да има ремарке за да отнесе всичко със себе си в отвъдното!!

Името му ще остане и споменава десетилетия наред. А твоето ще бъде забравено от внуците ти дори 2 дена след като пукнеш

една ядрена война в този технологичен свят, ще изтрие завинаги неговото име от земята!

това е само за млаоумните зомбита, които си мислят, че по цял ден милиардерите седят и им мислят доброто и как да им правят хубави ваксинки да ги пазят от грип. ГМО - зомбита, ако не си извадите тъпите тикви от задниците скоро няма да ви има.

Още 2 думи и щеше да счупиш тъпомера. Добре, че се спра :)))

Не се опитвай да мислиш - няма как да стане с ваксаната ти кратуна. По-добре ходи си шибни едно бустерче.

браво... счупи го... ба си човека. не можа да се сдържиш :))

Билгейтс :) сега всичкото руско трол ще се тригърне :) 4-5-6 жи, чипове...... взимам пуканките

само ако може да обясниш на нас простите, защо само "всичкото руско трол"? не може ли "американското, китайското, занзибарското трол" също да са против Гейтс?

това ли ти дойде на акъла ? :) айде сподели си от кои си .. Занзибар ?

Откачалка!!!