Коментари - Израел ще патрулира в Газа с роботи | IT.dir.bg
назад

Израел ще патрулира в Газа с роботи

Израелската армия въведе в експлоатация автономен работ-патрул на границата със сектора Газа.

Обратно в новината

Коментари - Израел ще патрулира в Газа с роботи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре пуснете газа по ивицата Газа.

Дира, Няма ли да докладвате към ДАНС за такива поддръжници на ИД? . "Хамешмот Хамешимов ( нерегистриран ) 28.08.2016 23:34 ,,корана"казва,че да се убие руснашко мекере с робот не е грях!Където и да е по света!

До Б. Оставям те, че не си ми интересен вече. Личи си, че си зелено откъснат бастун, който не може да намери пътя си до вкъщи сам. Пълно е с такива илитератни младежи като теб, захранени с руска пропаганда, т.е. предатели. Прочети поне малко за мнението на Левски, Ботев, Раковски, Захари Стоянов, Стамболов и много други за Русия. Иначе говорим за тях на различни чествания, ама до един са били русофоби, защото са обичали силно България, както и аз. Чао боклук, след малко ще лягам, за да отида утре да работя и да те издържам с данъците си, че като гледам какъв комплексиран неудачник си, сигурно си безпомощен като малко дете на капиталистическия пазар на труда.

До Б. Не позна! Не съм дядка, а на 40г., но това е нормално за вас русофилистиците да не се сбъдват бълнуванията ви. Дългът на Сащ от 19 трилиона е държавен като външният от него е една трета, а другият ти казах че го държат американски компании, т.е. е вътрешен. Пролича си, че си пълен цървул по икономика, както и по всичко останало. Руснаците нищо не притежават в Сащ - нямат пари не разбра ли тази проста истина, явила се прекалено сложна за теб. Принизи Леонардо - ебати неукия цървул си наистина, нямам думи. Колкото до създадените неща в света бас хващам, че си гледал повече американски филми от руски и китайски, а. Патента за коркова тапа е важен, за да се запуши с нея задника ти и устата, за да не серат заедно глупости.

До Б. Забравих да ти кажа за "СТРАТЕГИЧЕСКИЯ КЛИЕНТ" наречен руснак. Тук на засраното черноморие откъдето си и ти е естествено да идват идиоти руснаци, както и полубездомни англичани на социални помощи. Просто качеството е трагично, ако не си разбрал отиди на море и извън България и ще разбереш. Нормално е да идват руснаци в банановата държава наречена България, тъй като тук има доста главанаци като теб, които ще им оближат задника и след това ще се похвалят на приятели, колко сладък е бил. Освен това тук те се държат като господари, говорят им на руски и им се кланят. На мой познат някаква вмирисана руска псведо бизнесдама му казала, че Русия пак ще управлява българите. Като, че ли това някога е преставало. Преференциални клиенти на Франция или Испания да са руснаците - ха-ха. Ще ме умориш от смях. Колко от мурзилките могат да си го позволят???

Неудачнико, пак доказа, че НЕ си ходил на запад. Иначе щеше да ти е ясно, че болшинството англичани са именно подобни изтърсаци. А реално работещият човек ги издържа със 60 процента данък. Няма смисъл да се занимавам с теб, просто нямаш какво повече да кажеш. Руснаци ходят навсякъде, а надписите са на руски не само в България, ами и в Гърция, Турция, Египет, Кипър. Има много руснаци и в Испания, да. Преди време местните дори се жалваха, че вдигали цените на имотите. А ако руснаците ни управляваха сега, нямаше да сме окупирани с американски военни бази.

Абе вас, от НПОтата от къде ви събират? Кой ще лъжеш за туристите в чужбина? В гърция, съседи в хотела бяха Руснаци, мъж и жена на над 50г. бяха дошли със самолет и наели кола за през почивката. На всякъде в заведенията говорят на Руски. В круизните кораби съшо са на руски

До Б. Още за дълга на Сащ. Те държат много повече от дълговете на останалия свят, отколкото те дължат на света. Повече от 70 процента от дълга на Сащ се държи от американски компании. Защо се изкупува от целия свят дълга на Сащ? Защото от него се печели, Сащ си плащат като попове и защото това е една от най - сигурните инвестиции в книжа. Точно по тази причина жълтурите и мурзилките също инвестират парични средства в него и го изкупуват, а не защото много обичат Сащ заради черните им очи.

Всъщност, почва да нацелваш - на практика цялата държава, наречена САЩ, се държи от частен банкерски консорциум и прилежащите му корпорации. И знаеш ли защо китайците и руснаците инвестират в дълга на САЩ? Защото САЩ вече е в позиция на наркоман, а те са в позиция на дилъри. В един момент средният американец просто ще се събуди и държавата му ще е поделена от руски и китайски собственици. Горе-долу ще стане като с Детройт, ама в уголемен мащаб.

До Б. Братле, потвърждаваш теорията ми, че кухаците като теб са около 90 процента от населението за разлика от 10 процента идиоти в нормалните държави. Това е и основната причина България да е провалена държава и да не може да се отърси от комунистическото си робство. Но това е нормално след като поголовно е избит дори и минималният образован елит на държавата от получовешки примати наричащи се партизани. Така, когато съм имал впечатления от Западна Европа, явно ти си бил още в топките на баща си, тъй като ми се струваш много зелено откъснат. Майка ми е обходила цяла Европа мишок, още през комунизма докато ти си се нареждал за банани веднъж на Нова Година и си вярвал в Дядо Мраз. Виж сега глупако. Говорех ти за РОБОТИ, а не за играчки от макари и въжета. По тази логика още в Древна Елада и в Арабския Халифат са измисляли сложни за времето си механизми, да не говорим за Леонардо да Винчи, ако си го чувал изобщо. Първите истински елктронни хуманоидни роботи и промишлени такива са измислени от американци и англичани. Виж прочети нещо по въпроса моля те, ако изобщо можеш да четеш. Колкото до Израел, ще ти кажа например, че голяма част от медицинската апаратура, с която сигурно и ти си преглеждал кухата си черепно - мозъчна кутия е произведена и измислена там за разлика от любимата ти РОССИЯ. Я ми кажи колко предмета имаш и ползваш вкъщи измислени, не само произведени с адрес от Русия и Китай. Виждал ли си колко патента се водят годишно на САЩ, Русия, Китай и т.н. Инай - важното колко патента се внедряват, т.е. си струват, а не са измислени само за бройка, както става в Китай. Русия не я коментирам, тъй като е извън всякакви класации в науката. Колкото до дълговете на Сащ, то дълговете на Китай са по - големи като процент от БВП. И като писнеш, че това не е така, ще се наложи да ти обяснявам какво е вътрешен, външен, държавен, национален, общински, правителствен, нетен и други видове дълг.

Хехех, малко трябваше и лъсна колко си комплексиран. Поредният неуспял в живота дядка (кой друг би се впечатлил от старчески домове), който е решил до проектира всичко лошо на изток и всичко позитивно на запад. Има го и обратният вариант, но в случая говорим за теб. Та, все пак не ми отговори на въпроса - ходил ли си в Израел или не? Жалко, че майка ти не е успяла да те научи на обноски, макар и обходила цяла Европа. Относно роботите - както казах, по техниката си гьон. Ако беше поне малко навътре щеше да оцениш, че описаното е много по-трудно да се реализира с макари, въжета и зъбни колела, отколкото с С++. Електрониката се явява управляващ компонент, а самата роботика е сбор от няколко различни дисциплини. Иначе, да, механизми, но не с такава сложност. А от Леонардо е известна една рисунка, нищо повече. Но както и да е - днес японците са номер 1 в бранша и никой не може да го оспори. Патентите в САЩ? Там можеш да патентоваш всичко, една коркова тапа ако щеш. Колко патента се ползват, я ми кажи? Ако не си забелязал, "иновациите" напоследък са само приложения за смартфони. Имам софтуер руски например и е доста добър. След време ако събера кинти за подводница, непременно ще те уведомя. Общият дълг на САЩ е космически - тези 19 трлн. са само външният. И пак ще ти намекна за номиналната стойност, тъй като именно тя раздува финансовия балон и прави САЩ "най-голямата икономика в света".

на жипа що пише гнус

щото като те засече по границата и после ще си гнусен за гледане ..

До Б. Смешно е да твърдиш къде съм ходил и къде не, тъй като не ме познаваш, но нищо вие русофилите сте като първобитните хора - разчитате на емоциите, а не на рациото. Колкото до заводите в Израел имам познати живели там, както и познавам евреи. Няма да ти казвам какви предприятия съм виждал, а за старческите домове да не говоря все едно са петзвездни хотели с палми в реален размер във фоайетата и с олимпийски басейни. За роботите през 19в. в Япония - това направо граничи с лудостта, но не се учудвам вие русофилчетата много обичате да вярвате във всевъзможни глупости и световни конспирации. Запомни, че това е болестно състояние, за което науката потвърди наскоро. Моят тъст беше заместник директор на единственото предприятие за роботи в България и от него знам, че първият вълнов редуктор /не знам дали това нещо ти говори/, който е основна част от един промишлен робот е създаден от американец през 30-те години на 20в. Уверявам те че той хич не харесваше американците и не им е бил фен. През 19в. японците още са били канибали, както и го доказаха дори и през 20в. през ВСВ. Колкото до това кой колко ще го заболи от липсата на руски туристи - това е пълна смехория ако си мислиш, че някой толкова се надява на бедните мурзилки. Всичко на всичко от "ОГРОМНИЯ И НЕОБЯТЕН РУСКИ ПАЗАР" излизат навън годишно около 8 милиона туристи за цял свят. Само Франция приема 70 милиона, та си направи сметката ако можеш. И не ме учи на икономика виждам, че нищо и там неразбираш. Разликата не е между цифри и покупателна способност, а между номинална и покупателна способност. Държал съм изпити по ОИТ, ако знаеш какво означава това. Апропо размерът на руската икономика в долари в момента е близо 17 пъти по - малък от "фалиралите кравари и пиндоси", както "поетично" се изказвате русосифилистиците.

Човек, скрий се, ставаш смешен... Така, първо - ходил ли си в Израел или не? Едно е да имаш познати, друго е да си ходил - струва ми се, че нещо не си сигурен в това, което пишеш. Второ - пак доказа, че си гьон в техниката: "През 19 век японският изобретател Хисашиге Танака създава много крайно усложнени механични играчки, някои от които могат да сервират чай, да изстрелват стрели и дори да изписват японски логограми." Не говорим за това кой какви подобрения направил и как се наложил на пазара, а за самия принцип. Това е само пример, много неща мога да ти напиша, но като гледам дотолкова си се зомбирал с жълта преса, че няма особен смисъл. Смехория? Питай комшувците дали им е смешно. Всъщност, питай навсякъде кой им е преференциалният клиент. Като човек, който живее на морето, ще ти кажа само, че "бедните мурзилки" масово си купуват ваканционни жилища, а "богатите западняци" се изсипват с автобусите на ол-инклузив и гледат да насмогнат с евтиния алкохол. Не знам откъде ги вадиш тези статистики, но руснаците са сред най-пътуващите хора. Ох, и по икономика си гьон - ама без да иска потвърди това, което аз казах. Именно, номиналната стойност е просто един финансов балон, поддържан от лихвите, ипотеките и всякакви възможни виртуални индекси. Апропо, виж дълговете на САЩ и на страните в ЕС (там има още по-фрапиращи случаи) и после ела да говориш за икономика.

До Шломо. Първо - Израел е признат първо от Сащ, а не от СССР. Защо - не ти е дадено да знаеш. Второ - Сащ не могат да правят коли - значи и Форд не може. Ти луд ли си или с интелект на двумесечно бебе? Трето - Израел пустиня. Ти наистина си или много луд, или много неук, или и двете. Прочети колко от световните учени са с еврейски произход. Четвърто - Япония създала електрониката. Гледай интервюта с Хонда, за да разбереш как е копирал от Сащ технологиите за производство и изобщо цялата им организация на работа. Ако не беше цивилизована в края на 19 в. Япония от Сащ още щяха да носят препаски и да варят хора в масло като през шогуната. До Б. Не ми говори с хипотези, а с доказателства. Ти видя ли как никнат като гъби тези заводи в Русия? По същия начин аз пък твърдя, че Земята е плоска, обори ме. Санкциите били джакпот. Палячо, напиши минимална заплата на руски и ще видиш, че тя е в размер на 175лв. Да не кажеш, че това пак е мръсна пропаганда на краварите. И последно бил ли си някъде в Сащ или държава от ЕС, че ставали все по - зле, както и в Русия, че ставала по - добре. Сигурно заради "благотворните" санкции тази година три четвърти от руснаците няма да ходят на почивка пак по руски данни. И, Шломо и Б - запомнете: русофилията е неизличима болест, както и вярата в светлия комунистически идеал.

Ох, ти си тежък случай... първо, ходил съм на доста повече места от теб, но ти май никъде не си излизал. Колкото до заводите - а ти виждал ли си с очите си тези в Израел? Не знам дали усещаш, че ако трябва да ограничим коментарите си до това кой какво е виждал, ти май напускаш спора. Щото, знаеш ли, и аз преди си мислех, че на запад текат реки от мед и масло. Едва по-късно разбрах (видях с очите си), че всичко там е бомба със закъснител, поддържано на гърба на целия свят, с постоянна растяща бездна между богаташи и социално слаби, между бели и черни етноси, между реална и виртуална икономика. Относно заплатата, да те светна - цифрите и покупателната способност са две отделни неща. И ти като поредният трол правиш балъшки преобразувания и си мислиш, че вадиш аргумент. Щото, на българина му се виждат много 500 паунда, ама я иди в Англия да живееш с толкова на месец. А това, че руснаците нямали да ходят на почивка - повярвай ми, ще ги заболи най-вече чуждестранните хотелиери и ресторантьори. Както ги боли по нашето родно Черноморие... За другото оставям колегата форумец да ти отговори. Само ще ти кажа, че японците са правили роботи още през 19-ти век и продължават да са лидер в тази област до ден днешен.

Тук правилния въпрос е дали при пресичане на израелската граница граничните служби имат право да убиват както 7тана при нас. Без значение дали е робот или човек граничар.

всеки убит ще го хвърля на багажника за човешки части....

Понеже в Израел живеят интелигентни хора, те са наясно, че по-добре младите момчета да седят на бюрото и да разработват роботи, отколкото да обикалят из прахта с пушки. Правят роботи. А нашите понеже нямат, акъл да правят роботи искат да пращат момчета по границата вместо да се учат да правят роботи. Те затуй израелците са много напред, а българите са много назад.

До Б. Виждам уважаеми, че гьона си ти и не просто къртиш, ами направо взривяваш с глупавите си бръщолевения. Прочети изказването на любимия ти Путкин от 2010г. за състоянието на руските болници, където всяка 12-та няма ВОДОПРОВОД. Иначе са пълни с оръжейни железа. Това говори много за руснаците като народ - Горна Волта с ракети. Колкото до Израел, пообразовай се за какви заводи става дума по отношение на техника и електроника в пълния смисъл на думата. Относно глупостта ти, че Сащ не могат да правят автомобили - просто нямам думи. Но това е твой проблем, живей си с фантазиите си. На мен не ми пречи. Лошото е, че в България за жалост е пълно с лунатици като теб и респективно сме на последно място в ЕС по всички критерии. Ерго прост народ, слаба държава.

Израел е създаден от Сталин. СССР първи признават Израел. Защо - не ти е дадено да знаеш. Защо в СССР хората не значеха нищо - също в горният отговор. Американците не могат да правят коли. Но чрез автомобилните корпорации може да се точи държавният бюджет - това е измислено в САЩ - световната перачница на пари. Ако Германия и Япония не плащаха репарации за измисления холокост...днес Израел щеше да бъде отново пустиня с камилари. Въпреки поражението във 2 световна, ядрените бомби, репарациите, издръжката на американски бази - Япония създаде световната електроника и автомобилостроене. Пазара в САЩ се държи от Тойота, Хонда, Нисан, Мицубиши плюс Хюндай и Киа. След тях са всички останали. Това , което продават в момента Хонда във върховите модели Хонда и Акюра, дори Тесла не може да мечтае. Да убиваш хора с машини, построени с чужди пари е жалко. По-скоро се запитай:Защо ИД не нападна нито веднъж Израел и Израел нямат технологии за борба с ислямистите, въпреки общата граница. Затова пък терорът в Газа е от 70 години. Да хвърлиш роботи срещу 12 годишни деца...

В Русия има и някои доста изостанали райони, това е така. Но се работи по въпроса и може да си сигурен, че от 2010 насам има позитивни промени. За разлика от САЩ и ЕС, където всичко върви в отрицателна посока. А в Русия ако знаеш колко заводи има и как в последно време никнат като гъби. Тези санкции май се оказаха джакпот - за разлика от времената, когато целият свят "подкрепяше" Русия и тя беше на границата на разпада.

В най-близко бъдеще, ще отпаднат куп професии, защото машините ще могат да работят сами. Накрая и хората ще станат излишни (или поне повечето хора).

Тогава защо Германия внася хора?

Много ме забавляват коментарите, че евреите са взели технологията от руснаците, които нямаше да имат и тоалетна хартия ако не крадат поголовно технологии, както и Китай. А до този, който си мисли, че ще е забавно роботизираните машини да се обърнат срещу евреите, ще му кажа, че това е много трудно, тъй като те след като са ги измислили, предполага се, че могат и да ги контролират, глупако. Гладна кокошка, просо сънува. Русофилите може да сте спокойни, че машините никога няма да се обърнат срещу руснаците, тъй като те нямат мозък да измислят свястна кола, камо ли пък такова нещо.

С коментара си показваш, че си пълен гьон по техническите въпроси, така че по-добре замълчи... Руснаците продават военни технологии на маса държави, а евреите все още се опитват да преодолеят тренировъчна руска ПВО установка. "това е много трудно, тъй като те след като са ги измислили, предполага се, че могат и да ги контролират" - хехех, това аргумент ли беше? Не, къртиш просто. Но така или иначе няма как, да, все пак говорим за количка с дистанционно. И като стана въпрос за автомобили - ми те и американците не успяха да направят една свястна кола, ама това нищо не значи.

Аборигените руснаци продават лъкове с кремъчни върхове на още по-примитивни аборигени, които не могат да обработват кремък.

В Израел роботи, а при нас искаме кашици :D

Ариана Хъфингътн ле чеф дирник модератор днес бе... Айде бегай при сорос арианче, както виждаш Израел/сащ може да си прави всичко за разлика от останалия свят !

Такива трябва да пуснем по нашата граница. Че хората им е трудно да стрелят по други хора. За машините няма проблем.

чифутска работа...няма човек няма проблем.... също като болшевизма

Безкрайно готино ще е на машинките да им прещракне нещо в "главата" и да тръгнат да думкат чифути... Тогава ще видят те кон боб яде ли!

Тук не става въпрос за изкуствен интелект и за взимане на правилни решение. Това се нарича отказ от вина, сходна като принцип на споделената вина при разстрел. Нарушенията да се наказват от машина без човешки фактор, това сваля отговорността от отделния човек, неговите началници, и държавата като цяло. Механизирани убийства при извършено престъпление. Автоматизирани устройства бяха монтирали и ГДР-ци по стената.

горе-долу като ограда по която тече 3кВ ток :) и има табела ... не върви на оправия света и спасение не дебне отникъде, какъв свят оставяме на децата...

берлинската стена се прехварли в газа.....очевиден факт

Това с изкуствения интелект е малко преувеличено, ама може все пак някой да се върже и стресне, имам предвид някоя тарамбука...

Изрелците отдавна имат автоматизирани роботи по границата за тази цел... просто сега са го качили на кола... пак си е напредък

В места и моменти където човешкия живот няма стойност, винаги се появява някой който да експериментира върху хора. Преди години това беше Д-р Менгеле, който допринесе много за разбирането на генетиката, като се гавреше и експериментираше върху еврейте. Днеска еврейте, експериментират върху палестинците като изпробват автомаизирани оръжия върху тях. Това със сигурност ще даде предимство на Изреал в тази сфера....в края на крайщата, коя друга страна може да се похвали че роботите и са тествани срещу живи хора?!

Дроновете са по-ефикасни и ги ползват практически всички. Тия коли не са особено различни, предимството в случая е, че не горят бензин повечето време стоейки и наблюдавайки. Просто си намаляват разходите. До роботизирана машина която да стреля по собствено решение различавайки целите си по съпоставим с човека начин е мнооого далечно бъдеще ако въобще, това са само приказки. Всеки може да направи нещо дето да стреля по всичко което мърда или дори по всеки човек немаскирал се на катър примерно - но да различи арабин ли е какъв е.... тая няма да е никак, никак скоро.

само не се знае дали е експериментирал върху евреи или върху злощастни германци....менгеле си е евреин и само един соросоиски привърженик с промит мозък може да трърди обратното

Израел работи за осъществяването на мечтата на всеки кратунковец мечтаещ за задгробен живот в мюсулманският рай!

К'во казва "корана" за атентат срещу роботи, ще има ли пак 72 девственици за самоубиеца?!

В българската локализирана версия на робота има допълнителна функция. Трафикантите ще внасят сумите за преминаване в лявата врата на робота, обособена като кеш машина. Касов бон се издава само при поискване.

Ами ако беше руска разработка ? Хвалбите и величаенето щяха да са до небесата .

Имат си тролеферма ползват си я, какво да очакваме.

"Ако беше руска разработка", основните теми щяха да са "демокрацията", "правата на човека", "диктатурата на Путин"...

Русия отдавна разполага с подобни разработки. Няма да се учудя ако евреите не са откраднали от нашите славянски братя тази разработка.

началото на ужаса

Нема се пуашиш - страшното мина. ИДЕ У Ж А С Ъ Т

Също така и дрони могат да се използват при наземни операции като автономни единици.

И ще стреля автоматично по всеки с палестински паспорт ?

Като се бъгне софтуера, кой ли ще е смелчагата да доближи полудялото роботче, за да го поправи?

Ти смятай, "роякът" като подгони оператора по суша, въздух и вода.

Оръжията се задействат от оператор само, другото е в сферата на приказките. След като така и така ще патрулират и стрелят там да намалят броя млади хора пратени да бъдат убийци не е толкова лоша идея всъщност.

А, в същото време броят убити млади хора ще се запази. Може и да се увеличи.

Днес се управляват от оператори, утре от софтуер. Както е и написано в статията. Както са и плановете. А израелците убиват без причина. В краен случай измислят някаква глупост като оправдание. Съвсем малко са случаите когато са застреляли някой дето ги е нападнал с нож или дори с камък. В повечето случай просто си нарочват някого и почват да го блъскат. Ако оня реши да се съпротивлява - пръскат му мозъка и после ги оправдават. Следват няколко протеста и толкоз. А и това, че са управлявани от оператори не означава нищо. Тези оператори са израелски военни като горепосочените. Пръстите им треперят върху спусъците.