Тънките и леки лаптопи не са новост. Всъщност, днес е доста по-трудно да се намери дебел и тежък лаптоп, освен ако не става дума за геймърските модели. Новият ASUS Zenbook S 13 OLED обаче разбива всички граници. Той тежи едва 1 кг и е тънък само 1 см и въпреки това предлага много.

Без компромиси

Обикновено при тънките и леки лаптопи се налагат компромиси. Или производителността не е много добра, или батерията е по-малка и няма достатъчно опции за връзка. ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304 не крие такива неприятни изненади и именно това го прави един от най-добрите лаптопи в света.

снимка: Asus

Отлична преносимост

Вече споменахме, че ASUS Zenbook S 13 OLED е много тънък. Ако трябва да сме по-точни, според текущо наличните данни UX5304 е най-тънкият свръхпреносим OLED лаптоп в света. Той е дебел само 1 см - колкото обикновен молив. Невероятно! Освен това тежи едва 1 кг и лесно можете да го носите със себе си, където и да отидете. За да постигне това, ASUS приложи иновативни решения и свръхмодерни производствени технологии. Корпусът е изработен от метал, а капакът - керамика от плазмен алуминиев оксид, ексклузивно постижение на ASUS. Специална обработка увеличи устойчивостта на износване, удължи живота на материала и го направи по-здрав от стандартния алуминий. В производството на материала не са използвани органични съединения, силни киселини или тежки метали, така че въздействието върху околната среда е минимално. Макар много да се говори за екология, често всичко остава на думи, затова е хубаво да се види, че ASUS се грижи за природата и на практика. UX5304 използва рециклирани метали и пластмаси, като качеството на изработката не е компрометирано по никакъв начин. Zenbook S 13 OLED е най-природосъобразният модел Zenbook досега и вярваме, че това е от значение за хората, които мислят за планетата, когато избират да закупят устройство. Що се отнася до качеството, трябва да се отбележи, че лаптопът е в съответствие с военния стандарт за издръжливост US MIL-STD-810H и е преминал тестове с вибрации, удари, висока и ниска температура, висока влажност и други...

снимка: Asus

Впечатляващ екран, който глези окото

Zenbook S 13 OLED разполага с феноменалния ASUS Lumina OLED екран с диагонал 13,3 инча. Не само цветовете са наситени и стойностите на яркостта са сред най-високите текущо налични на пазара за лаптопи, но и излъчва 70% по-малко вредна синя светлина в сравнение със стандартните LCD екрани. Ако се грижите за здравето си и най-вече за здравето на очите си, ASUS Zenbook S 13 OLED е отличен избор.

снимка: Asus

Изненадващо добра производителност

Благодарение на добрата охладителна система UX5304 успява да извлече максимума от 13-тото поколение процесори Intel Core i7. Той разполага още с предостатъчно RAM и свръхбързо SSD с голям капацитет. Най-впечатляващото нещо обаче е, че ASUS успя да помести голяма батерия (63 Wh) в толкова малък корпус, така че животът на батерията е изненадващо дълъг. Лесно можете да се възползвате от 10 часа време за работа без презареждане. С малко корекции на настройките и при по-невзискателни работни задачи можете да постигнете дори 14 часа.

Добра свързаност

Въпреки че е толкова компактен, ASUS Zenbook S 13 OLED разполага с повече от достатъчно опции за връзка. Налични са два Thunderbolt 4 USB-C порта, стандартен USB Type-A, пълноразмерен HDMI и 3,5 мм аудио жак. Разполага още със звукова система с Dolby Atmos, сертифицирана от Harman Kardon.

Идеален партньор

Ако се нуждаете от надежден, мощен и компактен лаптоп с добър живот на батерията, ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304 е отличен избор. Можете да намерите повече информация на адрес www.asusplus.bg.

 

* съдържание на Asus