Кой е идеалният технологичен подарък за вашата половинка? Отговорът на този въпрос със сигурност би направил деня и на двама ви по-специален и щастлив.

Макар 8-и март да мина, ние проведохме анкета сред нежната част от офиса ни установихме няколко задължителни показателя.

Първо, идеалният технологичен подарък трябва да е много стилен и красив. Дизайнът му трябва да е толкова добър, че устройството да се "откроява от километри".

Като втори важен белег се изтъква практичността - мнозинството от дамите не искат "по-технологична версия на саксия с цвете", а нещо, което качествено да промени ежедневието им.

Оказва се, че смартфонът е предпочитаната от тях джаджа, а като една от най-важните й характеристики се посочва камерата. Кой тогава е перфектният телефон за днешния празник?

Сгъваемо бижу

Huawei P50 Pocket е най-новият сгъваем смартфон на пазара у нас. Той идва с изключително добър дизайн, открояващ го от всички останали телефони. Гърбът е стъклен с много стилна и фина релефна шарка, която е различна за версиите в бяло и златисто.

Вижте как изглежда Huawei P50 Pocket >> >> >>

Общото в случая са двете окръжности. В единия кръг са поместени мощните камери, а в другият има помощен 1-инчов OLED дисплей. От него имате достъп до голяма част от функциите на смартфона.

Рамките са метални с много приятен отблясък. Основният дисплей е 6,9-инчов гъвкав OLED, показващ точно 1,07 милиарда цвята.

Дълбочината, наситеността и контраста правят устройството идеално за дизайнери и хора с афинитет към дигиталното изкуство.

Huawei P50 Pocket

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Честота на опресняване на дисплея е 120Hz. Това значи две неща. Първо, скролването става по най-флуидния за окото начин. Второ, високият клас на екрана го прави идеален подарък и за геймъри.

"Отвътре" Huawei P50 Pocket е снабден с изключително мощен 8-ядрен процесор Snapdragon 888. Към чипът е добавен графичният ускорител Adreno 660. Входящата версия идва с 256GB вътрешно пространство и 8GB RAM памет, като върховият вариант е с комбинацията от 512GB вътрешно пространство и 12GB RAM.

Huawei P50 Pocket

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Характеристиките от по-горе превръщат Huawei P50 Pocket в един от най-мощните смартфони, които няма изобщо да се затруднят с най-новите игри или тежки приложения.

Батерията е литиево-полимерна с капацитет от 4 000 mAh и поддържа бързо зареждане. В комплекта е включен специалното 40W зарядно с технологията SuperCharge. Благодарение на нея батерията се "пълни" от 0 до 100% за по-малко от час.

Huawei P50 Pocket

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Похвали заслужава и аудиото, което е стерео и вади доста силен и плътен звук. В комплекта е включен и доста стилен протектор.

Камера

Huawei P50 Pocket е част от фотографски ориентираната P серия и залага на едни от най-способните камери, които се предлагат на пазара.

На гърба са разположени три сензора. Главният от тях е с 40 MP и лазерен авто фокус. За направата на широкоъгълни кадри отговаря 13 MP сензор. Те са подпомогнати от третата Ultra Spectrum камера с 32 MP. Последната не работи самостоятелно, а подобрява работата на първите, като заснема цветовете по най-прецизния и близък до човешкото око начин.

Huawei P50 Pocket

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Резултатът е, че Huawei P50 Pocket  прави едни от най-добрите снимки. Нощният режим е изведен до съвършенство, улавяйки и най-малките детайли в тъмнината.

Смартфонът може да заснема 4K видео с 60 кадъра в секунда.

За селфитата отговаря 10.7 MP камера, която също има 4К способности и толкова добра, че може да превърне сгъваемия телефон в джобно огледало.

Huawei P50 Pocket

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Благодарение на сгъваемия формат, смартфонът използва алгоритми за портретни селфита и с основната камера. Така заедно с помощния екран на гърба може да направите невероятни селфи снимки и при ниска осветеност.

Функционалност

Huawei P50 Pocket е един от най-функционалните телефони, попадали в ръцете ни. Компанията е постигнала истинско изравняване с Google Play, а на вас няма да ви липсва нито едно приложение.

Това се дължи на комбинираните възможности на магазина AppGallery и интегрираната търсачка Petal Search.

Huawei P50 Pocket

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Telegram, Messenger и всичките ви любими приложения са тук и се свалят за секунди. В търсачката буквално може да се намерят и свалят 99,99% от наличните за Android приложение.

Чрез Phone Clone пък може да копирате цялото съдържание от стария си телефон на новия - снимки, видеа, телефонни номера, профили и дори приложения.

Huawei P50 Pocket е един от най-сигурните телефони на пазара, защото идва със специален режим, наречен Super Privacy. Активацията му изключва напълно камерата, микрофона и локацията на устройството, правейки телефона непроследим.

Huawei P50 Pocket

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Малкият екран на гърба може да се използва като умно огледало, като специален режим ви казва дали сте намазали цялото си лице с крем или сте пропуснали даден участък.

След всичко казано до тук можем да заключим, че Huawei P50 Pocket е едно от топ устройствата на 2022 година. То е прекрасен подарък не само за 8 март, но и за всеки друг празник. Смартфонът е едновременно стилен, мощен и практичен. Повече за него може да научите тук >>>

Huawei P50 Pocket

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

*Материалът съдържа продуктово позициониране