Базираната в Дубай марка Caviar International, специализирана в производството на ексклузивна електроника и аксесоари, обяви пускането на тематичната Хелоуин версия на своята ексклузивна серия UFO, която е посветена на извънземния живот.

Новата серия включва три персонализирани версии на смартфоните iPhone 15 Pro/Max, като флагманският модел Alien е инкрустиран с малки метеоритни фрагменти, съдържащи елементи, които се срещат само в космоса.

Ана Ал Хосани, говорител на PR отдела на Caviar, заяви, че компанията е решила да включи извънземните, звездите и космическите кораби в дизайна на смартфоните, отдавайки почит на мистерията на произхода на живота на Земята.

Флагманският модел от серията, наречен Alien, е украсен с фрагменти от метеорита Мърчисън, който съдържа следи от извънземен живот - повече от 15 аминокиселини, които са в основата на нашата ДНК, както и на целия живот на Земята.

Според изследванията на учените, метеоритът е на повече от 7 милиарда години, което означава, че е с повече от 4,5 милиарда години по-стар от нашата планета и Слънчевата система. Серията включва и моделите Astral и Starship с вдъхновени от космоса дизайни, украсени с изображения на Вселената и космически кораб, както и фрагменти от камъни, които се срещат на Луната и Марс.

Устройствата са изработени от 24-каратово злато, специален самолетен титан и неръждаема стомана. Цените на персонализираните версии на смартфоните iPhone 15 Pro/Max на Caviar започват от 7910 щ. долара.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО