Марк Зукърбърг заяви, че Илон Мъск "не е сериозен" за това да се бие в клетка с него. Двубоят между двамата едва ли ще се състои.

"Илон първо не потвърди датата. След това заяви, че се нуждае от операция и сега моли да направи тренировка в задния ми двор вместо това", написа главният изпълнителен директор на Meta в социалната платформа Threads.

"Ако Илон някога стане сериозен и поиска да организираме двубой - официално събитие, той знае как да се свърже с мен. В противен случай е време да продължа напред. Ще се съсредоточа върху състезанието с хора, които приемат спорта сериозно", допълни Зукърбърг.

39-годишният Зукърбърг по-рано беше предложил битката на 26 август, но каза, че 52-годишният Мъск не е потвърдил.

Междувременно Мъск, заяви, че е предложи двамата да се изправят един срещу друг на Колизеума, допълвайки, че е получил зелена светлина от министъра на културата на Италия. По-късно той каза, че би отишъл и до дома на Зукърбърг, за да го "набие".

Според Мъск шефът на Meta отхвърлил предложенията, защото "трябвало да пътува". Освен това той искал боят да се организира единствено от UFC.

 

Това не е изненадващо, предвид очаквания резултат от реален двубой между двамата.

Илон Мъск не е във форма, няма време да тренира и отделя доста време на начинанията си със SpaceX.

Марк Зукърбърг обаче тренира джиу-джицу от години и дори спечели златен медал на турнир по бойни изкуства в Калифорния през май