В предстоящия сезон на отпуските и очакваните дълги часове навън, без достъп до зарядно устройство, е важно смартфонът ни да е достатъчно надежден. На всеки се е случвало да остане "без батерия" и да прекара часове в напрежение и без връзка с близките си или да се наложи да телефонира спешно. С новия Nokia G20 това няма как да се случи. Производителят гарантира до три дни с едно зареждане на батерията, която е цели 5050 mAh - най-мощната Nokia батерия до момента (същата като на Nokia G10, който също е наличен отскоро).

Потребителите, които изберат Nokia G20 могат да се насладят на страхотна картина с обширния 6.5-инчов HD+ дисплей със съотношение 20:9 за приятно зрително изживяване, дори при по-голяма осветеност. Корпусът е лек и тънък, а покритието - приятно на допир.

Галерия с модела ТУК>>

Nokia G20 работи с последната версия на Android™ 11 и е подготвена с актуализации на софтуера в продължение на 2 години. В допълнение смартфонът гарантира и по-голяма сигурност, благодарение на редовните месечни актуализации на сигурността в продължение на 3 години.

 

снимка: Nokia

Nokia G20 има впечатляваща четворна основна камера с вграден изкуствен интелект, която заснема чисти и контрастни изображения с повече детайли дори при ниска осветеност. Има опция за видео с пространствен звук и OZO Audio. Камерата включва 48 МР ултраширокоъгълен сензор, 5 МР макро обектив, 2 широкоъгълен обектив и 2 МР дълбочинен сензор. Селфи камерата е 8 MP.

Смартфонът е оборудван с 4 GB RAM памет и 64 GB вътрешно пространство за съхранение на файлове и данни. Други удобни и полезни функции на устройството са възможността за отключване чрез пръстов отпечатък и лицевото разпознаване.

снимка: Nokia

Nokia G20 e част социалната мисия на Nokia #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите, вкл. смартфони. Това е причината устройствата на марката да преминават доста по-сериозни тестове за устойчивост, преди да бъдат пуснати на пазара.

Моделът ще се предлага на цена от 299лв. и в цветове Night и Glacier

 

Вижте модела ТУК

Актуални оферти:

VIVACOM

Technopolis

 

* съдържание на HMD Global