След като бе обявен в края на миналата година, най-новото попълнение в семейството Nokia 5.4, е вече в България. Смартфонът е с подобрени функции на камерата и с характерните за марката гарантирани актуализации на сигурността за 3 години и актуализация на софтуера за 2 години.

Nokia 5.4 разполага с 6,39-инчов HD+ дисплей, осигуряващ ясни и детайлни изображения и по-добра четимост. Производителността на модела се гарантира от мощния процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 662, с вграден изкуствен интелект, в комбинация с 4 GB RAM памет и 64 GB вградена памет.

Устройството има адаптивна батерия с капацитет 4000 mAh и изкуствен интелект подпомагащ технологията Adaptive Battery, благодарение на която Nokia 5.4 издържа до 2 дни с едно зареждане.

Дизайнът е изчистен, размерът - компактен, а поликарбонатното противоплъзгащо покритие гарантира допълнителна сигурност и удобство при захвата.

Смартфонът предлага на всички, които обичат да снимат четворна основна камера. Тя включва 48 МР основен сензор, 5 МР ултраширокоъгълен обектив, 2 МР дълбочинен сензор и 2 МР макро обектив. Nokia 5.4 поддържа също така кинематографичен видеозапис и има 16 MP селфи камера.

снимки: HMD Global

Снимайте като професионалист

Запечатайте всеки възхитителен детайл с нулево закъснение на затвора на мощната 48 MP четворна камера и вградената в дисплея 16 MP камера за селфи. Уловете света в движение с широкоекранно видео и добавете малко колорит с различни инструменти, като градация на цветовете. Използвайте възможността за запис на 60 fps видео и опциите за промяна на цветовете му с различни ефекти. За улавяне на по-качествен звук разполагате с технологията OZO, както и със система за стабилизация.

Моделът е с операционна система Android 10, но е подготвен за Android 11, който ще внесе нови подобрения в устройството. Телефонът предлага още сензор за отпечатъци, поддържа лицево разпознаване и включва FM радио и NFC възможности. Идва с инсталиран върху дисплея протектор за още по-добра защита.

снимки: HMD Global

Nokia 5.4 поддържа Dual SIM, а също така има и вграден MicroSD слот, с които паметта в телефона може да се разшири до 512 GB. Моделът се предлага в цветовете Polar Night и Dusk и е на цена от 369лв.

 

Актуални оферти за модела можете да намерите ТУКТУК, ТУК и ТУК

 

 

* съдържание на HMD Global