* съдържание на GoDeal24

С разходите за техниката да бъдат толкова скъпи в наши дни, последното, което искате вероятно, е да харчите повече пари за ъпгрейд на вашия компютър. Независимо дали търсите подобряване на производителността, повече сигурност или просто нов потребителски интерфейс, алтернатива за достъпно ъпгрейдване на операционната си система е Windows 11 Pro. Ето добър шанс да се възползвате от намалената цена на Windows 11 и да получите пожизнена лицензия за Microsoft Office 2021 по време на специалната продажба на Godeal24.

Тази пожизнена лицензия за Office 2021 е най-новата версия и включва най-големите приложения като Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote и Teams. Потребителите на Windows също получават Publisher и Access. С целия комплект приложения на вашия пръстенец, ще бъдете подготвени за почти всякакъв личен, професионален или творчески проект. Трябва да напишете есе за училище? Отворете Word. Искате да създадете бюджетен лист? Използвайте Excel. Искате да направите професионална презентация? Разгледайте предварителните шаблони на PowerPoint. Каквото и да ви трябва, Microsoft Office 2021 вероятно го има.

снимка: Godeal24

Най-добра цена! 62% отстъпка на Microsoft Office! (Код за отстъпка "GG62")

Windows 11 представя свеж вид, който напомня за по-стари версии. Това означава, че няма да имате трудности при навигацията в новия интерфейс, но ще забележите неща като нови икони на приложения, закръглени ъгли и центрирана долна лента със задачи. Освен това, Windows 11 Pro ще подобри производителността и сигурността на вашия обичан компютър. По отношение на скоростта, той е оптимизиран за по-бързи стартиращи времена и за изпълнение на по-малко приложения в задния план.

Голямо намаление на Windows OS: (coupon code "GG50")

Вземете своя рентабилен пакет днес с 62% отстъпка (купон "GG62")

До 50% отстъпка за други Windows и Office версии! (купон "GG50")

Още РС инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на безпрецедентна цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, който изпраща вашия софтуер директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО