*съдържание на Keysworld

От Keysworld са ви подготвили оферти, за които рядко се чува. С тях, вие не само получавате голяма отстъпка на вече намалените цени от различен софтуер, но също така ще получите и в комплект Windows 10 БЕЗПЛАТНО. По-долу ще намерите нашите големи летни оферти, вземете ги днес преди да свършат.

Кои сме ние?

Keysworld.com е международен онлайн магазин, който продава телефони, софтуер и аксесоари. Ние предоставяме качествени продукти на едни от най-ниските възможни цени. Когато купувате от Keysworld, можете да бъдете сигурен, че пазарувате в международен онлайн магазин, като се стремим да предоставим 100% удовлетвореност на нашите клиенти.

Офертите в лятната разпродажба на Keysworld за 2020

Готови ли сте за страхотни оферти? Не изпускайте офертите по-долу, защото трудно бихте намерили подобни. Можете да платите с Visa, Mastercard и PayPal за вашата поръчка и ще получете моментален достъп до избрания софтуер. Изберете най-добрата оферта в зависимост от вашите нужди.

Снимки: Кеуѕwоrldѕ

КУПЕТЕ 1 ПОЛУЧЕТЕ 1 БЕЗПЛАТНО

С тази оферта, можете да закупите MS Office (2016/2019) или MS Office 365 Pro Plus с голямо намаление и вземете Windows 10 (Home/Professional) БЕЗПЛАТНО! Да, правилно прочетохте! Взимате Windows 10 или Professional (в зависимост от вашата покупка) напълно БЕЗПЛАТНО, БЕЗПЛАТНО, БЕЗПЛАТНО!

50% отстъпка на MS Office

Имате нужда само от MS Office? Вземете купон за 50% отстъпка с код: OFSI50 за всеки MS Office продукт, който бихте искали да закупите.

Ето и нашите страхотни оферти на всички MS Office продукти:

38% отстъпка на всеки софтуер

Не можете да намерите нито една оферта за желания от вас софтуер? Няма проблем! С новата страхотна лятна разпродажба на Keyworlds ние ще се опитаме да покрием вашите очаквания. Вземете 38% намаление на всеки софтуер, който е обявен за разпродажба с код: KWLE38.

Офертите са на разположение по време на лятната разпродажба на Keysworlds. Поръчайте днес и ни благодарете по-късно :)

Имате въпроси?

Имате нужда от помощ преди да поръчате? Ние сме на разположение. Можете да ни изпратите email на [email protected] по всяко време и нашите асистенти ще бъдат щастливи да ви помогнат.

Офертите в лятната разпродажба на Keysworld за 2020

Готови ли сте за страхотни оферти? Не изпускайте офертите ни, защото трудно бихте намерили подобни. Можете да платите с Visa, Mastercard и PayPal за вашата поръчка и ще получите моментален достъп до избрания софтуер. Изберете най-добрата оферта в зависимост от вашите нужди.