Преди две седмици Xiaomi България стартира своя единствен официален оторизиран онлайн магазин - MI-BULGARIA. В него се предлага разнообразна гама от смартфони и богато разнообразие от смарт устройства, аудио и видео продукти и аксесоари на марката. Благодарение на онлайн магазина, потребителите могат да се възползват от оторизиран сервиз и стандартна гаранция от 24 месеца за всяко закупено устройство.

Коледните празници са само след няколко дни, а ако все още не сте купили подаръци за най-близките си, може да се възползвате от специалните оферти в https://mi-bulgaria.com Всяка сряда и неделя до края на месец декември в сайта с намаление ще се предлагат най-търсените продукти от екосистемата на Xiaomi като камера за наблюдение, преносима тонколона и други.

До края на годината със 100 лв. е намален и стилният смартфон Redmi Note 10 Pro в цвят Gradient Bronze 6GB 128 GB. Той притежава 67-инчов AMOLED дисплей, осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 732G и функция за бързо зареждане. С него може да запечатате любимите си празнични моменти или да се наслаждавате на предпочитано съдържание.

След 13-ти декември първите 1000 клиенти, закупили продукти от физическия и онлайн магазина на Xiaomi, ще получат като подарък брандирани шал, шапка или играчка, а всички поръчки над 50 лв. са с безплатна доставка до всяка точка на страната.

Няколко смарт продукта от екосистемата на Xiaomi - прахосомукачка-робот, пречиствател за въздух и други артикули, подходящи за всеки член на семейството, също ще бъдат на промоционални цени до 4-ти януари 2022 г. във физическия магазин на Xiaomi в Paradise Center и онлайн.

Официалният онлайн магазин MI-BULGARIA редовно обогатява продуктовото си портфолио с най-новите артикули на бранда, като от него може да закупите повечето от устройствата на Xiaomi, разрешени за продажба в ЕС.

Всички актуални предложения в онлайн магазина на Xiaomi може да разгледате тук - https://mi-bulgaria.com


Материалът е предоставен от Xiaomi.