По време на пандемията ходенето в киносалони стана доста по-трудно, но дори преди 2020 г. мнозина предпочитаха да се наслаждават на "седмото изкуство" от дома си. Истината е, че така е доста по-комфортно, а изборът на филми - далеч по-голям.

От своя компютър, телевизор, дори смартфон може да гледате любим сериал, хорър филм с компания, романтична комедия с приятелката или пък ако сте в подходящото настроение -някакъв стар философски филм или кино класика. Изборът поне на пръв поглед е огромен.

Много често обаче се оказва, че не може да откриете търсения от вас филм преведен на български, друг път разбирате, че няма въобще от къде да гледате заглавието, което сте избрали. Това може да провали плановете ви.

Пандемията доведе до огромен ръст на хората, гледащи филми у дома си. Това накара пазара да отговори на търсенето и потребителите да се сдобият с една наистина удобна за ползване услуга.

Огромна видеотека с преведени филми

Vivacom представи новите пакетите за интернет и телевизия EON.

Освен иновативна телевизия и смарт възможности, EON предлага огромна Видеотека с над 10 000 заглавия, които постоянно се обновяват.

Всички филми във Видеотеката са преведени на български език с дублаж или субтитри.

EON Видеотека предлага достъп до над 10 000 филми и сериали

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Заглавията са лесно достъпни, категоризирани по жанр, а специален алгоритъм следи вашия вкус и започва да ви предлага нови филми, които биха ви харесали.

Прехвърлянето между различни устройства също е възможно.

Да предположим, че започнете да гледате филм или сериал от Видеотеката на своя компютър, но ви се приспива и спирате лентата по средата й. На сутринта може да продължите да гледате от същото място, на което сте дали пауза, но от друго устройство - например от смартфона на път за работа в метрото.

Каталогът се обновява непрекъснато, така че за вас винаги ще има нови предложения.

Най-новите филми и сериали

EON предлага достъп до най-популярната VoD услуга в региона - Pickbox, както и до Arena Play, HBO OD, Discovery и други, спрямо изборът на пакет, към който да се абонирате. Какво значи това?

Вие лесно ще може да замените ходенето на кино, защото ще имате достъп до нови филми като "Жената Чудо 1984", както и много други нови ленти. Освен това получавате достъп до всички епизоди на хитови сериали, като "Игра на тронове", "Западен свят", "Берлински Вавилон", "Младият папа", "Мистър Робот" и още много други. Чрез EON може да си припомните и любимия на всички сериал "Приятели".

EON Видеотека ви дава достъп до хитови филми и сериали

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Pickbox не случайно се е превърнал във водещата услуга в района, защото предоставя достъп до много нови европейски филми, включително до любимите на множество киномани скандинавски криминалета.

Предложения за деца

Естествено, криминалните скандинавски филми едва ли са най-добрият избор за едно дете. EON обаче предлага възможността за направа на специален детски профил, който ще ограничи всяко неподходящо съдържание за вашия малчуган. Превключването между различните профили става само с няколко клика, а детското съдържание е също толкова богато.

В EON Kids има изключително богато съдържание за деца, достъпно от телевизор, таблет, смартфон или компютър

Снимка: Vivacom

В EON съдържанието е съобразено с всяка възраст и вкусове. На платформата са достъпни и филмчета на английски и руски, а това е идеален начин за учене на нов език. По-младите от вас навярно дължат не малка част от своите познания по английски именно от излъчваните по телевизията тогава анимации.

Детето ви ще има възможност да учи английски с любимите си герои на Disney, да се забавлява с епизодите по Nickelodeon, MyBaby TV и Hopster.

На всяко устройство

Веднъж щом се абонирате за новата услуга на Vivacom, вие ще може да ползвате платформата EON на всяко едно устройство.

Освен приемник, който може да направи всеки телевизор Smart, EON е достъпен за умни телевизори, смартфони, таблети, компютри и лаптопи. Операционната система не е от значение, като ще може да ползвате устройството на Mac, Windows, Android, iOS и на смартфоните на Huawei.

Най-добрият избор за киноманите

Богатата Видеотека с над 10 000 заглавия на български и водещи VoD услуги са само една от причините EON от Vivacom да е изключително добър избор за всички киномани.

С платформата потребителите имат достъп до премиери на филми и сериали, както и до признати от всички класики. Видеотеката е подредена, а търсенето в нея - изключително лесно. 

Снимка: Стоян Гогов, Dir.bg

Заглавията в платформата EON са преведени на български, а вие може да ги гледате от всяко едно устройство.

Междувременно EON осигурява достъп и до множество филмови канали, където може да гледате телевизионно съдържание до 7 дни назад. Така няма да пропуснете нищо интересно, дори да са го давали преди 1 седмица.

Инсталацията на приложението е много лесна, а повече за услугата EON от Vivacom може да научите тук >>

 

* материалът съдържа продуктово позициониране