Xiaomi представи най-новата си серия смарт телевизори Mi TV P1 Series в България. Предлагана в четири различни размера - 55'', 50'', 43'' и 32 инча, серията Mi TV P1 прави изживяването с интелигентно домашно забавление по-достъпно за всеки с цени, стартиращи от 499 лв.

Цялата серия разполага с дисплей без рамки от трите си страни за максимално пространство за гледане с елегантен и стилен дизайн, който се вписва красиво в обстановката на дома. 60Hz LED панелът предлага свръхшироко 178° зрително поле, така че да можете ясно да виждате дисплея, независимо от какъв ъгъл гледате.

Моделите 55", 50" и 43 инча осигуряват първокласно качество на картината с 4K UHD резолюция и поддръжка на Dolby Vision.

По-големите варианти от 55" и 50 инча допълнително подобряват визуализацията с HDR10+, което позволява на телевизорите да генерират висок динамичен диапазон и да направят картината още по-жива и реалистична.

За да допълнят зашеметяващите визуални ефекти, и трите модела предлагат MEMC технология, позволяваща на телевизора да възпроизвежда невероятно гладка картина без накъсване.

Всички модели се предлагат с богата екосистема от съдържание с Android TV и предварително инсталирани популярни приложения като Netflix, Prime Video и YouTube.

Потребителите могат лесно да прехвърлят съдържание и игри от своите смартфони или таблети, използвайки Chromecast и Miracast. С вградения Google Assistant, Mi TV P1 Series е идеалнен за гласови команди в интелигентните домове на потребителите.

Вариантите 55 ", 50" и 43 инча притежават и вграден микрофон на панела, за да могат потребителите гласово да управляват телевизора и всички свързани интелигентни уреди напълно свободно.

В началото на месец ноември Mi TV P1 Series 55", 50", 43" и 32" ще бъдат налични в официалните канали за продажби на Xiaomi на територията на България на цени съответно 1199 лв., 1099 лв., 829 лв. и 499 лв.