Samsung представи новия Galaxy A80 - смартфон, създаден за начина, по който хората общуват и споделят в ерата, когато всичко е ,,на живо". Потребителите все повече използват своите смартфони, за да споделят съдържание на живо: за заснемане на спонтанни снимки, за стрийминг на видеа и за свързване през споделени изживявания, които се случват "тук и сега". Вече преминаваме от ,,ерата на селфито" в ерата ,,на живо", където хората изграждат по-истински и по-смислени връзки и взаимоотношения. Създаден, за да даде тласък на тази еволюция, Galaxy A80 предлага завладяващи иновации: впечатляващ full-screen дисплей, първата революционна ротираща се камера на Samsung и интелигентна батерия.

"Потребителите са в центъра на всичко, което създаваме, а те търсят устройства, съобразени със специфичния им начин на живот. Чрез нашата експертиза, глобални възможности и богати познания за потребителите, Samsung има уникалната възможност да осигурява иновации за всички", сподели Д.Ж. Кох, президент и главен изпълнителен директор на дивизията за IT и мобилни комуникации в Samsung Electronics.

"Серията Galaxy A предлага набор от модели, сред които всеки може да избере устройството, което най-добре отговаря на неговите специфични нужди и което му позволява да се наслаждава своите интереси и любими занимания. Galaxy A80 предлага първокласни характеристики за "цифровото поколение", което иска да живее и общува пълноценно в ерата ,на живо",допълва Кох.

Улови света, както го виждаш

Оборудван с първата ротираща се камера на Samsung, Galaxy A80 позволява лесно и безпрепятствено заснемане на заобикалящия ни свят. Когато потребителят избере режим "селфи" в приложението на камерата, трите камери автоматично изскачат от гърба на устройството и се завъртат. Иновативният механизъм на камерата осигурява едно и също превъзходно качество при работа с тройната камера, със същата резолюция на предните и задните обективи, за да не правиш никога компромис с качеството на заснемане.

С 48МР основна камера потребителите могат да заснемат ясни кадри както през деня, така и през нощта. 3D ToF камерата за дълбочина на Galaxy A80 предлага възможност за "фокус на живо" видеа, които създава, сканирайки обекти, за да измери техните размери и дълбочина. Камерата притежава ултра широкоъгълен (Ultra Wide) обектив със същия зрителен ъгъл като този на човешкото око, за да можеш да споделяш любимите си гледки без да е нужно да създаваш панорами.

Samsung Galaxy A80

Снимка: Samsung

Видео режимът Super Steady позволява лесното заснемане на съдържание, като намалява нестабилността в кадъра, за да подсигури плавни екшън видеа на професионално ниво. Заедно с останалите интелигентни функции на камерата като оптимизатора на сцени, който може да разпознае и подобри до 30 сцени, както и сензора за автоматично разпознаване на недостатъците при заснемане, преди дори да щракнеш, камерата гарантира, че никога няма да пропуснеш перфектния кадър.

Наслади се на завладяващи мултимедийни изживявания

Благодарение на ротиращата се камера, потребителите могат да се насладят на непрекъснат изглед на първия Инфинити дисплей от ново поколение на Samsung. Със своя 6.7-инчов FHD+ Super AMOLED екран, Galaxy A80 доставя съдържание с ясен детайл и те потапя във всяка игра, видео, снимка и история.

Озвучаването от Dolby Atmos на Galaxy A80 осигурява 360-градусово аудио изживяване при използване на слушалки или Bluetooth високоговорители.

Остани свързан за по-дълго

3700 mAh батерия на Galaxy A80 и възможността за супер бързо зареждане на 25W ти помагат да останеш свързан за по-дълго и да зареждаш телефона си по-бързо, за да не изпуснеш нито един момент в активното си ежедневие.

Samsung Galaxy A80

Снимка: Samsung

Моделът разполага и с интелигентна батерия, която изучава ежедневните ти навици и начина, по който използваш приложенията, за да оптимизира консумацията на енергия на телефона. Режимът Adaptive Power Saving гарантира на потребителите, че тяхната умна батерия работи най-ефективно за най-добри резултати при работа с устройството.

Достъп до съдържанието, от което имаш нужда, когато имаш нужда - сигурно и безопасно

Интелигентният Performance Enhancer на Galaxy A80 осигурява управляван от изкуствен интелект (AI) софтуер за оптимизация на представянето, който настройва батерията, централния процесор и RAM паметта на устройството на базата на индивидуалното ползване от страна на потребителя. По този начин, телефонът може да работи повече и да зарежда приложения по-бързо, когато имаш нужда от тях.

Bixby Routines е в помощ на потребителите, като изследва начина, по който използват приложенията си и анализира навиците им, за да знае кога и от какви функции имат нужда. То автоматизира ежедневните задачи и приложения на базата на рутинни действия, като например шофиране или докато си на работа.

Защитени със Samsung Knox - платформата за сигурност на Samsung, създадена да защитава всички градивни елементи на смарт устройството - от чипсета до софтуера, потребителите могат да се наслаждават на спокойното и сигурно използване на Galaxy A80. Те могат да използват Samsung Pass за достъп до приложения и уеб сайтове чрез биометрична идентификация. С цел по-лесната употреба на смартфона, скенерът за пръстови отпечатъци е поставен върху дисплея, за да позволи интуитивното отключване на телефона.

Galaxy A80 разполага с Bixby, който може да бъде активиран чрез бутон или чрез гласови команди, за да допълни активния начин на живот на потребителите и да ги свърже лесно с необходимата за тях информация. Потребителите също така имат бърз достъп до други функции като Bixby Vision, Bixby Home и Reminder, докато са в движение. Моделът притежава ключови за Galaxy функции като Samsung Health и много други.

Изрази своя стил с елегантен дизайн

Galaxy A80 е наличен в три цвята: Ангелско златно, Облачно бяло и Мистично черно . Златният модел има елементи на розово, докато белият включва някои нюанси на синьото. По този начин двата цвята изглеждат по различен начин в зависимост от посоката и отражението на светлината.

Елегантният дизайн на Galaxy A80, както и удобният и ергономичен захват прилягат удобно в ръката, за да използваш телефона безпроблемно, дори когато си в движение.