Празнувайки десетилетие от лансирането на първия Galaxy S, Samsung Electronics Co., Ltd. представи нова серия за премиум смартфони: Galaxy S10. С четири уникални устройства, серията е проектирана да посрещне специфичните нужди на пазара на смартфони днес, така че потребителите да могат да правят повече нещата, което обичат. Всяко устройство комбинира технологиите, от които потребителите се интересуват най-много: иновации в дисплея, камерата и производителността.

Надграждайки десетилетие от иновации, Galaxy S10 е предназначен за тези, които искат премиум смартфон с характеристики от най-висок клас и мобилни изживявания от следващо поколение. Galaxy S10+ е за всички, които търсят мощно устройство с премиум характеристики и иновативни дисплей и камера, с възможност за едновременна работа по различни задачи. Galaxy S10e е създаден за тези, които искат топ параметри в компактно устройство с плосък екран. И накрая, Galaxy S10 5G е за тези, които искат повече от всичко и са готови за най-бързите налични скорости и най-мощни функции. Отличаващи се с изцяло нов динамичен AMOLED дисплей, камера от следващо поколение и интелигентна производителност, Galaxy S10 серията предлага на потребителите повече възможности и налага нов стандарт за смартфони.

Вижте как изглеждат новите телефони от серията Samsung Galaxy S10 >> >> >>

"От старта си преди десет години, Galaxy S серията е била лидер при иновациите - предлага на потребителите невероятно изживяване и възможност да намерят подходящото за тях устройство", каза Д.Ж. Кох, президент и главен изпълнителен директор на отдела за IT, Samsung Electronics.

"Galaxy S10 надгражда това невероятно наследство и предлага иновации при дисплея, камерата и производителността. С четири премиум устройства, всяко от които е създадено за нуждите на уникални потребители, Samsung въвежда технологиите за мобилни устройства в нова ера", допълва Кох.

Динамичен AMOLED дисплей: Премиум екран с Ultrasonic сензор за пръстови отпечатъци

Galaxy S10 е снабден с най-добрия екран на Samsung до сега и е първият в света с динамичен AMOLED дисплей. Първият смартфон със сертифициран HDR10+ дисплей, осигурява ярко цифрово съдържание, а с динамично картографиране на тонове ще видите по-широк спектър от цветове за блестяща, реалистична картина. Динамичният AMOLED дисплей на Galaxy S10 също е сертифициран от VDE за живи ярки цветове и уникално контрастно съотношение за мобилно устройство с още по-дълбоки черни и по-ярки бели цветове.

Сертифициран и от DisplayMate, дисплеят ще може да покаже най-точните цветове на твоето мобилно устройство - дори и при силна слънчева светлина. Нещо повече, Dynamic AMOLED дисплеят също намалява синята светлина чрез своя TÜV Rheinland-сертифициран дисплей за комфорт на очите, без да компрометира качеството на картината или добавянето на филтър.

Резултатът от новаторския инженерен процес, уникалният Infinity-O дисплей на Galaxy S10 съдържа множество сензори и технологии на камерата в дисплея - така площта на екрана е увеличена без компромиси и разсейвания.

Динамичният AMOLED дисплей на Galaxy S10 включва и първия вграден Ultrasonic сензор за пръстови отпечатъци, който чете 3D контурите на вашия физически отпечатък - а не двуизмерен образ - за подобрено отчитане. С първата в света сертификация на биометрични компоненти на FIDO Alliance, тази следваща биометрична идентификация от следващо поколение предлага сигурност, като при личен сейф, за да запази устройството ти.

Galaxy S10+

Снимка: Samsung

Първокласна Камера

Основавайки се на лидерството на Samsung при камерите с двойна апертура, Galaxy S10 въвежда нова технология с усъвършенствано разпознаване, което улеснява заснемането на невероятни снимки и видеоклипове:

  • Ultra-Wide Lens: Първи за S серията, Galaxy S10 предлага ултраширок обектив с 123-градусово поле на видимост, подобно на човешкото око. Перфектен за впечатляващи пейзажни снимки, големи панорами и дори способен да побере цялото семейство в една снимка, Ultra-Wide Lens гарантира, че винаги ще можете да заснемете пълната картина.
  • Супер стабилен и висококачествен видео запис: Galaxy S10 предлага супер стабилен видео запис с технология за цифрова стабилизация. Независимо дали танцувате в средата на невероятен концерт или се опитвате да запишете всеки детайл от екстремно каране на колело, Super Steady ви позволява да уловите момента. Както предните, така и задните камери могат да заснемат до UHD качество. За първи път в индустрията, задната камера ти дава възможността да записваш видео в HDR10+.
  • AI Camera: Galaxy S10 прави вече умните функции по-точни с невронни процесори (NPU), така че можете да получиш професионални снимки, които си струва да споделяш, без да се налага ръчно да избираш разширените настройки на камерата. Оптимизаторът на сцени вече може да разпознава и обработва по-точно допълнителни сцени. С Shot Suggestion, Galaxy S10 предлага автоматични препоръки за композиране, така че можете да направиш снимката по-добра от всякога.

Интелигентни характеристики за изпълнение, които ти помагат да извлечеш максимума от телефона си

Galaxy S10 е направен с премиум хардуер и софтуер, които да ти помагат където и да си. От съвсем нови възможности за споделяне на захранването до повишаване на производителността с AI и интелигентен Wi-Fi, Galaxy S10 е най-умното устройство на Samsung.

  • Wireless PowerShare: Samsung представя Wireless PowerShare на Galaxy S10, което позволява лесно зареждане на устройства, сертифицирани с Qi. Като първи в индустрията, Wireless PowerShare на Galaxy S10 също ще зарежда съвместими аксесоари. В допълнение, Galaxy S10 може да зарежда себе си и второ устройство едновременно чрез Wireless PowerShare докато е свързан с обикновено зарядно устройство, което ви позволява да оставите второто си зарядно у дома.
  • Интелигентна производителност: Новият AI софтуер на Galaxy S10 автоматично оптимизира батерията, процесора, RAM паметта и дори температурата на устройството, в зависимост от това как използвате телефона си и продължава да се учи и да се подобрява с времето. Използвайки възможностите на AI, Galaxy S10 също така научава как използвате устройството си за по-бързо стартиране на най-често използваните приложения.
  • Интелигентен Wi-Fi: Galaxy S10 идва с интелигентен Wi-Fi, който позволява непрекъсната и безопасна връзка чрез безпроблемно превключване между Wi-Fi и LTE, както и предупреждаване за потенциално рискови Wi-Fi връзки. Galaxy S10 също поддържа новия Wi-Fi 6 стандарт, което прави възможно по-доброто представяне на Wi-Fi, когато е свързан със съвместим рутер.
  • Bixby Routines: Bixby автоматизира твоите навици и предоставя персонализирани препоръки, за да улесни ежедневието ти. С предварително зададени и персонализирани схеми на използване, като навици на шофиране и дейности преди сън, които са персонализирани според твоите нуждо, Galaxy S10 прави нещата по-опростени, като автоматично намалява интеракциите с устройството и намалява стъпките от деня ти.

Нова ера на 5G свързаност

Точно както с 2G, 3G и 4G, Samsung е лидер в работата с 5G - партнира си с големи оператори за разработване и внедряване на 5G мрежови технологии. Сега, Samsung предоставя 5G в ръцете на потребителите с Galaxy S10 5G, първия флагмански 5G смартфон на Samsung. С Galaxy S10 5G потребителите в 5G мрежата могат да изтеглят цял сезон на телевизионно предаване за минути, да играят игри с богати графики без почти никакво забавяне, да се наслаждават на подобрени VR и AR и да поддържат връзка с приятелите и семейството си чрез 4К видео разговори в реално време. За да се възползвате изцяло от 5G свързаността, Galaxy S10 5G разполага с най-големия дисплей от серията Galaxy S, 6.7-инчов Infinity-O дисплей; 3D Дълбочинна камера на Samsung за заснемане на 3D изображения за захранване на видео фокус и автоматично управление; батерия от 4,500mAh със супер бързо зареждане при 25W.

Най-доброто е стандарт: Galaxy наследство и екосистемата от следващо поколение

Серията Galaxy S10 предлага всичко, което очаквате от Galaxy S серията и още - бързо безжично зареждане 2.0, IP68 водо и прахоустойчивост, процесор от следващо поколение и услуги на Samsung като Bixby, Samsung Health и Samsung DeX, ще получите най-големия капацитет за съхранение на Galaxy устройство - Galaxy S10+ идва с 1TB вградена памет и възможност за добавяне на допълнителна 512GB microSD карта.

  • Скорост: Galaxy S10 ти дава достъп до следващо поколение Wi-Fi мрежа от следващо поколение, което ти предоставя четири пъти по-бърза връзка, от другите потребители в гъсто населени пространства, като летище или концерт. Изживейте светкавично бърз LTE за изтегляне и сърфиране с капацитет до 2.0 Gbps за първи път.
  • Gaming: Проектиран за възможно най-добро gaming изживяване, Galaxy S10 е оборудван с AI-базиран софтуер за оптимизация на производителността по време на игра и първокласен хардуер, включително Dolby Atmos за игрален режим и система за охлаждане. Galaxy S10 е и първото мобилно устройство, оптимизирано за игри, създадени на платформата Unity.
  • Сигурност: Galaxy S10 е обурудван със Samsung Knox, както и със защитено хранилище, поддържано от хардуер, в който се намират вашите лични ключове за мобилни услуги с активиран блокчейн.

Galaxy S10 Наличност и предварителна поръчка

Galaxy S10, Galaxy S10 + и Galaxy S10 e ще се предлагат в Бяла Призма, Черна Призма, Зелена Призма и Синя Призма. Galaxy S10+ ще се предлага и в два изцяло нови цвята: Керамично Черно и Керамично Бяло.

Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e ще бъдат достъпни в магазините и онлайн на 8 март 2019 г. Цените започват от 1,749 лв. за Galaxy S10, 1,949 лв. за Galaxy S10+ и 1,449 лв. за Galaxy S10e. Предварителните поръчки за Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e започват от 22:00 часа на 20 февруари 2019. За ограничен период от време, първите 1,000 потребители, закупили и активирали Galaxy S10 или Galaxy S10+, отговарящи на условията на кампанията, ще имат възможността да получат безплатни Galaxy Buds (стойност 299лв). Повече информация за предварителните поръчки виж на: www.samsung.com/bg

Повече информация относно Galaxy S10, може да научите тук >>>