Няма причина да бъдете студент или професионалист през 2024 г. без надежден набор от офис програми на ваше разположение. Всички ние имаме нужда от място, където да напишем имейл, съчинение, да създадем презентация или електронна таблица. Microsoft Office предлага едни от най-добрите инструменти, използвани от милиони хора и безброй бизнеси по света. Ето добра възможност да получите Microsoft Office и Windows на достъпна цена в Godeal24 от днес.

Можете да оборудвате вашето Windows устройство с Microsoft Office Professional 2021 само за 27.25€ (рег. 299€) по време на това ограничено по време намаление. Microsoft Office 2021 е малко по-стар от Microsoft 365, но се заплаща еднократно и включва много от същите приложения като Word, Excel и PowerPoint. С този набор от доказани инструменти можете да се справите с повечето задачи в офис или компютърно ориентирани работи по целия свят. Ако не се нуждаете от най-новата версия на Office, има по-достъпна оферта за MS Office Professional 2019 само за 19.99€ (рег. 219€) за доживотна употреба. Не пропускайте тези добри оферти.

снимка: Godeal24

Вземете пожизнен лиценз на Microsoft Office с 90% отстъпка от оригиналната цена.

Можете да надградите своя компютър до Windows 11 Professional на промоция за 13.25€ (ред. 199€) в момента Създаден да подобри производителността, сигурността и още много, Windows 11 Pro е най-новата операционна система. Ще намерите нови инструменти за продуктивност и балансиране на хибридна или дистанционна работа с личния живот. Можете също така да се възползвате от AI асистента на Windows 11 Pro, Copilot, за обобщаване на документи и отговаряне на въпроси. Ако искате да надградите своята операционна система до следващото ниво, възползвайте се от тази специална оферта.

Пожизнени ключове за Windows, започващи от 6€!

Вземете своя рентабилен пакет днес с 62% отстъпка (купон "GG62")

Оптови оферти, несравними цени!

До 50% отстъпка за други Windows и Office версии! (купон "GG50")

 

Още РС инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на безпрецедентна цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, който изпраща вашия софтуер директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

Съдържание на: GoDeal24