Отново е ноември - месец, в който вече традиционно мъжете отглеждат бради и мустаци в знак на по-висока осъзнатост за здравето и съпричастност към засегнатите от "мъжки" здравословни проблеми. Тази година Braun подкрепя каузата на местна почва и може да бъде ценен гид на всеки решил да придобие още по-мъжествен статус.

Марката, известна с култовите си самобръсначки, смело призовава мъжете за малко да ги оставят. На посветената на инициативата страница www.braunformovember.com всеки може да създаде аватар с желана форма на брада. А Braun ще създаде тениски с тези аватари, които ще се продават с благотворителна цел в The Barber Shop в София. Събраните средства ще бъдат дарени на Съюза на българските артисти за профилактика на рака на простатата на пенсионери от гилдията.

В специално създадения сайт можете да откриете информация и съвети, с които да се въоръжите по трънливия път към брадата или мустака. Разберете кои са актуалните стилове, изберете подходящ според формата на лицето си. Научете тънкостите на стилизирането на брада, мустак и бакенбарди с мултитримера Braun MGK 7021 10в1 и самобръсначката Braun от серия 9 9260s. Ако съветите за оформяне на брада у дома не сработят или просто липсва смелост, можете да се доверите на партньорите на Braun - The Barber Shop в София.