През последните години "Over the Horizon", официалната мелодия на Samsung Galaxy серията, е била интерпретирана в различни стилове: от рок през джаз, и много други. Сега Samsung празнува десетата годишнина на серията с ново модерно звучене, добавяйки дълбоко докосващ звук - и още по-дълбоко послание.

Тазгодишния аранжимент на "Over the Horizon" е вдъхновен от красотата на океаните - пресъздаващ огромния мащаб на моретата и неописуемо им величие, мелодията комбинира успокояващи синтезатори, струни и дървени духови инструменти.

Дебютното видео към новия рингтон подчертава важността на опазването на океана и същевременно визуализира как Samsung използва редица иновативни технологии при разработването на най-новите си Galaxy устройства.

Заснет на брега на остров Сипадан в Малайзия, видеото следва Аи Футаки, известна природозащитничка и фрийдайвър с рекорд на Гинес, която се гмурка сред различни морски видове. Гмуркането на Аи е заснето от известните режисьори, който снимат природата Джеймс Брикел и Саймън Ендърби. Новата мелодия "Over the Horizon" е аранжирана от спечелилия Оскар композитор Стивън Прайс и е изпълнена от Philharmonia Orchestra в прочутото студио на Abbey Road в Лондон.

Следете новините от Samsung през следващите дни, за да надникнете зад кулисите и да видите как е създаден клипа и да усетите неговото вдъхновяващо послание, което може да чуете и видите по-долу:

Ако кликнете Т У К, след това кликнете върху мелодиите, вградени в изображенията, ще може да чуете как класическата мелодия на Samsung еволюира през годините.