Видео, в което бели неравни линии разрязват черeн фон, привлече огромен интерес в популярния сайт Reddit. Причината е не друго, а катастрофалният му ефект върху настроението на зрителите, предава technews.bg.

Странният видеоклип е публикуван от потребител под псевдоним Papier4. Един от коментаторите в Reddit казва, че "очите му едновременно се пропукват и изчезват", а друг нарича видеото "сатанинско".

Има и потребители, които се оплакват от главоболие, след като са гледали видеото - един от тях казва, че главоболието "никога не е започвало толкова бързо". Някои коментатори отбелязват, че са били отвратени от видеото.

Предполага се, че неправилните линии се възприемат от мозъка като опасност и тялото сигнализира за това чрез отрицателни прояви. Публикацията е събрала повече от 60 хиляди харесвания и повече от хиляда коментара за по-малко от един ден.

През февруари т.г. видео с повалени дървета във Франция предизвика силни емоции сред потребителите на Twitter . Хората се умиляваха от това как обикновено паднало дърво се превръща в мост над поток, харесван от много животни.