Все известен факт е, че едно от най-качествените слушалки са дело именно на Sony. Японците обаче разкриват, че са създали нови технологии, правещи слушането на музика още по-добро, а новите им разработки са вече на пазара.

Първият изцяло безжичен модел слушалки WF-SP700N съчетава за първи път в света цифрова технология за шумопотискане, която да заглуши шума около вас, за да се съсредоточите над упражненията, и устойчив на напръскване дизайн. Ако тренирате навън, просто трябва да включите режим Ambient Sound, за да чувате околните звуци. В залата пък, той ще ви помогне да чувате необходими звуци и инструкции, свързани с тренировката. Технологията EXTRA BASS™ гарантира по-дълбок и силен бас. Моделът е с коефициент на устойчивост IPX4, т.е. може да ги носите в дъжда или по време на интензивна тренировка, без да се притеснявате, че ще ги повредите. Имат приблизително 3 часа живот на батерията и компактен калъф за зареждане, който не просто предпазва слушалките, но и осигурява два пълни тричасови заряда в движение. Така разполагате с до 9 часа възпроизвеждане на музика и можете да слушате през целия ден.

Sony предлагат и два стандартни безжични модела тип тапи - WI-SP600N и WI-SP500.

WI-SP600N разполага със същата цифрова технология за шумопотискане и качество на звука, както и същата степен на устойчивост при напръскване. С тях можете да слушате музика приблизително 6 часа.

Слушалките WI-SP500 са "отворен тип", за да чувате околните шумове. Имат IPX4 и лесно се свързват към вашия смартфон с помощта на NFC™. С този модел можете да тренирате по-дълго, благодарение на приблизително 8-часовия живот на батерията при едно пълно зареждане. Имат и специално проектирани, ергономични и добре прилягащи наушници с гумени тапи.

Безжичните колонки EXTRA BASS™ идват с доста мощ и режим LIVE SOUND, а Sony гарантира, че моделите SRS-XB41, SRS-XB31 и SRS-XB21 ще направят най-доброто парти, където и да отидете. Новата структура на материала, от който са направени, гарантира тяхната здравина и водоустойчивост (с коефициент IP67), така че случайното намокряне никога няма да бъде проблем.

Високоговорителите на Sony поддържат и подчертават дълбок и рязък бас, като перфектно допълват плътността на баса в стиловете EDM, грим и хип-хоп.

Новия режим LIVE SOUND пък ще ви създаде усещането за концерт на живо. Ако искате нещо още по-диво от това, то благодарение на функцията "Party chain" можете да свържете до 100 високоговорителя, които ще свирят в един хипер мощен глас.

Ако сте почитатели на блясъка на нощния живот, обърнете особено внимание на разноцветните светлини и мигащите светлинни ефекти на тези колонки.

Модел XB41 ще оживи атмосферата, като синхронизира светлините с ритъма на музиката, която обичате, за да се почувствате сякаш сте в любимия си клуб. Модел XB31 разполага с многоцветни LED светлини и мигащи ефекти, а модел XB21 е с LED светлина в съответствие с цвета на говорителя.