Huawei представи в България първия си умен часовник, който идва с елементи от 18-каратово злато.

Дебютирал на 14 септември, като част от събитието "Wearable Strategy and New Product Launch" в Барселона, този луксозен и изключително функционален часовник е предназначен за пионерите и визионерите на днешния ден.

Изработен със свръх внимание към детайла, HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN поставя нов златен стандарт при интелигентните носими устройства, който издига вашия стил и изследователски дух на качествено ново ниво.

Смарт часовникът е част от наскоро обявената стратегия на Huawei - Fashion Forward. Тя очертава нов път за най-новите носими устройства на Huawei, при които ексклузивният дизайн и ювелирната изработката се съчетават с иновативните технологии.

С HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN, Huawei дава възможност на потребителите да персонализират своите здравни и спортни преживявания, същевременно изразявайки личен стил от най-високо ниво.

Златно докосване до флагмана от серията Ultimate

След представянето на ултрафлагмана HUAWEI WATCH Ultimate по-рано тази година, критици и експерти оцениха високо професионалните водолазни възможности на смарт часовника, неговата 10atm водоустойчивост и др.

Смарт часовникът бе отличен с EISA Awards 2023-2024 Premium Smartwatch от Expert Imaging and Sound Association (EISA).

Снимка: Huawei

Oригиналното издание поставя на фокус най-модерните технологии, a с HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN компанията покорява нов връх с първия си смарт часовник със златен финишинг.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN е изработен от 18K златна сплав с уникално съотношение на метални елементи, като съдържанието на злато е 75% . Безелът на часовника се състои от шест секции, които са ръчно инкрустирани чрез технология за златна инкрустация, постигната чрез усъвършенствана изработка в керамична форма.

Злато се съдържа и в скала на панела, за която е използвана PVD технология и лазерно гравиране, при който символите се гравират чрез тристепенен чрез лазерен процес на 5 микронни нива, за да се получи безупречна текстура. След полагането на златото чрез технология за вакуумно-йонно покритие, се прилага релефен печатен модел, създаващ златен прахообразен ефект.

Персонализиране на китката с регулируема верижка

Луксозните часовници са желани не само заради функционалността им, но и заради уникалността, възможностите за персонализация и изключителното обслужване, което производителите им предлагат на своите потребители. Това прави HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN правилният избор за тези, които искат най-доброто от двата свята - технологични характеристики на смарт часовник от най-висок клас и луксозното изживяване, което идва с притежаването на толкова ексклузивен продукт.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN разполага с лека верижка с механизъм за закопчаване тип пеперуда, която може лесно да се регулира според размера на китката на потребителя. Тя се състои от 12 пластини (1,45 мм на пластина) с размери общо 17,4 мм, така че часовникът да може да се през различни етапи от живота му и евентуална промяна на обиколката на китката.

Часовникът идва и със собствен ексклузивен циферблат. Той представлява златна карта на света и модул, който показва сърдечния ритъм в реално време. И ако това не е достатъчно, има избор от над 25 000 циферблата от официалния магазин HUAWEI Watch Face.

Снимка: Huawei

Авангардна технология и стил във вашия лайфстайл

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN предлага богат набор от функции за здраве и фитнес. Часовникът позволява мониторинг на различни аспекти на здравето чрез TruSeenTM 5.0+: от сърдечно-съдовото здраве до нивата на кислородно насищане на кръвта (SpO2).

Любителите на спорта получават достъп до 24 активности за професионален спортен режим и специален Expedition режим, за моемнтите, когато са най-приключенски настроени. Работещ с Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, часовникът предлага L5 точност на позициониране и е подходящ за приключения по суша или море.

Той притежава и стандарт за водоустойчивост ISO 22810 и е преминал стандартни тестове EN13319 за водолазно оборудване, издържайки истински 100-метрови гмуркания в 4 различни режима, което включва техническо и професионално гмуркане.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN поддържа до 2 седмици живот на батерията и зарежда до 25% капацитет само за 10 минути. Той е съвместим и с Android, и с iOS смартфони.

В България

България е една от малкото държави в Европа, в които ще можете да заявите и закупите HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN от 18 октомври. Повече информация за това може да откриете тук >>>

Снимка: Huawei