От месеци се знае, че юбилейното издание в серията Galaxy S на Samsung ще предложи различен дизайн от своите предшественици. До момента обаче нямаше никаква яснота как точно ще изглежда бъдещият флагман на корейския гигант, като единствената потвърдена информация е, че той няма да има изрязан дисплей.

Нови патенти на Samsung, които се появиха на сайта на WIPO (World Intellectual Property Office), хвърлят повече светлина върху вероятния дизайн на Galaxy S10. В заявката на корейската компания има няколко различни вариации с безрамков дизайн, но всички те съдържат малък отвор за камерата за селфита в горния ляв ъгъл.

Това решение бе представено наскоро от Samsung под името Infinity-O Display. Общо са заявени шест различни варианта, между които вероятно ще се избира и финалната визия на новия флагман. Моделът A е ориентиран повече към визията на Galaxy Note9, докато модел B следва линията на по-заоблени ъгли, която ни е позната от Galaxy S9. Другите варианти с имена C, E, F и J са представени по-схематично и предлагат различни комбинации от извивки.

За момента е още рано да се каже кой точно от шестте варианта ще бъде избран за Galaxy S10, но той със сигурност ще е различен от всичко, предлагано до момента от страна на Samsung и останалите производители.