* съдържание на GoDeal

Отново е онова време на годината, когато GoDeal24 идва с неустоими оферти за разпродажби на Черен петък. Ако сте спестявали през цялата година, за да сте сигурни, че получавате най-добрите промоции с отстъпки, няма по-добро място да похарчите трудно спечелените си пари от GoDeal24!

снимка: Godeal

С невероятни намаления на цените за Windows 10, Windows 11, Microsoft Office и други продукти на Microsoft, тази година трябва да бъде най-възнаграждаващата разпродажба в Черен петък от години. Ако искате да получите най-големите отстъпки за софтуерни продукти, по-добре побързайте! Тази промоция е ограничена във времето и приключва скоро!

Горещи разпродажби, които не можете да пропуснете

50% отстъпка за операционни системи Windows: GOLE50

Windows 11 е най-новата операционна система, предлагана от Microsoft. За по-висока производителност, Windows 11 е тук, за да бъде най-добрата операционна система на бъдещето.

62% отстъпка за пакети с операционни системи Windows и Office Suite: GOLE62

Ще се насладите на по-висока отстъпка, ако закупите пакет от Windows и Office. Windows 10 Professional и Office 2021 Professional само за $48.

62% отстъпка за другите продукти на Microsoft: GOLE62

Освен това в GoDeal24 ще намерите множество продукти на Microsoft, като различни версии на Office, Project и други. В момента можете да закупите всички с 62% отстъпка.

Можете да се свържете с GoDeal24 по всяко време преди или след поръчката. За да го направите, просто изпратете имейл на адрес [email protected] и екипът за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата заявка възможно най-скоро.