Изследванията сочат, че за да имаш нормално самочувствие, трябва да умееш да обичаш себе си, а за да обичаш себе си, трябва да харесваш начина, по който изглеждаш, да цениш интересите си и да умееш да ги развиваш. И все пак: колкото и да се преструваме, че не се влияем от чуждото мнение, сърцата под новата ни профилна снимка винаги ни карат да се усмихваме широко.

Вижте снимките >>>

Затова решихме да ти представим няколко начина, с помощта на които умело ще можеш да повдигаш "социалното" си (а и не само) самочувствие. Благодарение на няколко трика и функции на камерата ще споделяш своите впечатляващи снимки, видеа и моменти в социалните мрежи и така ще се превърнеш в горд собственик на готиния Instagram профил, който всеки тайничко преглежда.

Оцвети това!
Ако преди тренди снимките се отличаваха с боке ефект, то сега на мода е т.нар. @spotcolor тенденция в смартфон фотографията. При тази функция имаш възможност да оставиш само един цветен акцент в снимката, а всичко останало да стане черно-бяло. Можеш да накараш приятелката си да акцентира върху червеното червило на устните, за да се открои от аутфита в съботната вечер, или върху зелената рокля, която толкова много ти отива. С този ефект определено ще блеснеш във фийда на последователите си и ще пожънеш многобройни известия, "wow" реакции и коментари под снимката.

Изрежи онова!
С функцията @cutout можеш да правиш чудеса, след което да ги споделяш и да разказваш на познатите си как всъщност си ги сътворил. Ако не харесваш фона на новата си снимка, която си направил с идеята тя да бъде новата ти "профилна", лесно можеш само с няколко движения да изрежеш себе си и да сложиш зад теб като фон Северното сияние например или пък някой екзотичен плаж от Малдивските острови. Какво от това, че не си бил там наистина?!? Мечтите са безплатни и всеки има право да пътува в тях където, колкото и както пожелае :) А и казват, че мечтаещите хора са по-усмихнати и по-красиви, нали?

Сподели всичко!
На много от нас статичните кадри вече не са достатъчни. Искаме гифчета, анимации, видео. Ако и ти си падаш по жестоките boomerang instagram сторита, активирай функцията @activephotos, за да покажеш скока в басейна, смешните физиономии или началото на една безкрайна целувка. Позволи на твоите снимки да бъдат активни също като теб, защото повечето кадри винаги събират повече лайкове.

Всички тези функции ще гъделичкат егото ти и ще направят присъствието ти в социалните мрежи доста по-забележително, а това мигновено ще се отрази на самочувствието и настроението ти. Ето и още една добра новина: @spotcolor, @cutout и @activephotos са част от вграденото приложение на камерата на новия moto g6 от Motorola, който можеш да си вземеш още сега само за 469 лв.

Заедно с тях получаваш много, ама много красив дизайн, с който определено трябва да се фукаш, чудесен саунд и още куп премиум характеристики. Какво да правиш с парите, които ще ти останат ли? Отиди на "Градина" и си създай такива моменти, които никой телефон на света няма да може да пресъздаде.